• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Oude vliegtuigen en C6'en: Zweven en vliegen, 13-15.09.2019

C6 meeting met klassieke vliegtuigen, Hahnweide, 13 - 15 september 2019

bilder

Een vliegshow bezoek je al zwevend in de C6

De klassieke vliegshow die onregelmatig, niet ieder jaar dus, gehouden wordt op het vliegveld Hahnweide, EDST, niet ver van Stuttgart.

LET OP: Thomas heeft vanwege het geringe deelnemersaantal besloten om dit als C6 meeting af te zeggen. De vliegshow zelf gaat natuurlijk gewoon door, dus voor degenen die er gewoon naartoe willen, laten we de aankondiging hier toch staan.

thumb kleiner ott16 1434 rk 2De show wordt georganiseerd door de Vliegersgroep Wolf-Hirth e.V., die dit inmiddelssinds 1981 voor de 19e maal doet! De laatste OTT, (OldTimer FliegerTreffen). Klassieke vliegtuigen van over de hele wereld nemen eraan deel, worden voorgevlogen en zijn op de grond te bewonderen en vooral ook.. te horen! Vanaf de rotatiemotoren uit het prille begin van de luchtvaart, via de grote V12 Merlin motoren van o.a. Supermarine Spitfire en Avro Lancaster, naar de enorme Pratt & Whitney R2800 18 cylinder stermotoren, zoals die in de Constellation en de DC6, maar ook in de Republic Thunderbolt werden toegepast. Maar daarnaast ook de stilte, van de vele klassieke zweefvliegtuigen, die ook op bezoek komen!

Kortom een twee dagen lang feest voor de liefhebbers van de vliegerij, de geschiedenis vanthumb kl img 0074 de luchtvaart en de nostalgie van het "flying by the seat of your pants"!

Voor overnachtingen aanbevolen: Hotel Talblick in Bad Ditzenbach-Auendorf

 

thumb kl img 0077

thumb kl img 9528

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LET OP: Als C6 meeting afgezegd

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • C6 treft Oldtimer vliegtuigen, 13-15 Sept 2019, Als C6 meeting afgezegd.

Language (2)

Search (2)