Ideëen en plannen voor uitjes of evenementen

Organiseer evenement of uitstapje/Planung eines Treffens oder Ausflugs
Gesperrt
Rob
Site Admin
Beiträge:47
Registriert:Mi Okt 05, 2016 2:10 pm
Kontaktdaten:
Ideëen en plannen voor uitjes of evenementen

Beitrag von Rob » Sa Okt 08, 2016 5:52 pm

Eigenlijk is dit het belangrijkste deel van het Forum! Hier kun je je ideeën en plannen voor uitjes maar ook meerdaagse evenementen posten. Eigenlijk is het simpel. Schrijf wat je gaat plannen, met datum. Laat weten hoe het uitje eruit ziet, met zo veel mogelijk details. Het bekende Wast, Waar en Wanneer. Dat hoeft natuurlijk niet direct allemaal in de eerste posting, je kunt het later aan de hand van b.v. vragen van anderen ook aanvullen. Zijn er vooraf kosten aan verbonden? Laat dat ook weten en stel je eigen rekening open voor de vooruitbetalingen van deelnemers. Communicatie met de deelnemers kan per privé bericht hier op het forum, zodat je eigen gegevens niet aan iedereen bekend worden.

Of het nu gaat om een gezellig etentje, een bezoek aan een mooie plek of een mooie rit, voor een paar uur, een dag of meerdere dagen, alles kan.

Bedenk alsjeblieft dat het succes van een uitje of evenement niet afhangt van het aantal C6'en maar van het goede humeur en het plezier van de deelnemers.

Van ieder nieuw plan hier in het forum maken wij een topic op de website oder Events, zodat het ook daar meteen voor alle geïnteresseerden zichtbaar is.

Tot slot: graag voor ieder nieuw plan een eigen onderwerp hier openen. Bedankt alvast en heel veel plezier!

Gesperrt

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 4 Gäste